Werkwijze

Verloop 

Ieder coachtraject kent een ander verloop, maar het begint uiteraard altijd met een kennismakingsgesprek. Waneer het goed voegt, maken we op jouw initiatief vervolgafspraken. Jij bepaalt zelf het tempo. Na 5 afspraken houden we een evaluatie.

Aanpak

Mijn aanpak omvat elementen uit HSP coaching, bevrijdingspastoraat en discipelschapstraining. 

Aanvullend op GGZ

De HSP coaching die ik aanbied kan in sommige gevallen goed op zichzelf staan, maar kan ook een mooie aanvulling zijn op psychotherapie bij bijvoorbeeld de GGZ. In geval van ernstige psychische klachten kan ik je alleen helpen als je ook onder behandeling bent van een psycholoog/psychiater.

De coachsessies:
  • zijn voor hoogsensitieve vrouwen
  • vinden normaal gesproken plaats in mijn kantoor aan huis, in Alkmaar. Indien de afstand te groot is of de corona-maatregelen persoonlijk contact lastig maken, dan is videobellen ook een goede optie. Als het even kan, zou ik ernaar streven om bij het kennismakingsgesprek elkaar wel echt fysiek te ontmoeten. 
  • duren maximaal 75 minuten
  • hebben een christelijk uitgangspunt
  • starten en eindigen met gebed (in de naam van Jezus)
  • zijn kosteloos (Om niet ontvangen, om niet gegeven. Matteüs 10:8 ). Voel je je hier niet prettig bij, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om een gift te geven.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken neem dan gerust contact op.

Ook als je God nog niet kent

Wellicht heb je de site bekeken en denk je: "Dat christelijke uitgangspunt in coaching spreekt me aan, maar eigenlijk ken ik God nog niet (zo goed)." Laat je daar vooral niet door weerhouden om contact op te nemen. Ik vind het heel leuk om je vanaf de basis mee te nemen richting Gods Vaderhart. Uiteraard geheel vrijblijvend; als het christelijk geloof toch niet bij je blijkt te passen, dan sla je gewoon weer een andere weg in.

Alpha cursus

Wanneer je op zoek wilt gaan naar God is het volgen van een Alpha cursus echt een aanrader! Je gaat dan samen met anderen op ontdekkingsreis.