Cursussen

Alpha cursus

Wat is Alpha?
Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Meedoen?
Je vindt hier een Alpha cursus bij jou in de buurt!

Introductiefilmpjes

'Een kwestie van leven' is de Alpha cursus in boekvorm en is hier verkrijgbaar.

 

De zeven wonderen van het kruis

In De zeven wonderen neemt Wilkin van de Kamp je mee naar de zeven momenten in het Paasverhaal dat het bloed van Jezus de aarde doordrenkte. Zoals de Hogepriester op Grote Verzoendag opdracht kreeg om het bloed van het offerdier zeven keer op de aarde te sprenkelen, zo doordrenkte tweeduizend jaar geleden het bloed van Jezus zeven maal de aarde, waardoor de zeven wonderen van het kruis in jouw leven kunnen plaatsvinden. Een indringende vertelling over de laatste achttien uur van Jezus.

Het huis van hogepriester Annas:
het wonder van verlossing - 2/7

Het paleis van hogepriester Kajafas:
het wonder van reiniging - 3/7

De binnenplaats van het gerechtsgebouw:
het wonder van genezing - 4/7

In het Pretorium:
het wonder van bevrijding - 5/7

Golgotha:
het wonder van verzoening - 6/7

Golgotha:
het wonder van de wedergeboorte - 7/7


De zeven wonderen van het kruis is
hier verkrijgbaar in boekvorm en glossy