Jouw ware identiteit

Identiteit in Christus

God biedt je een onverwoestbare identiteit aan, waar niemand iets van af kan doen en waar niemand iets aan kan toevoegen. Het is je gloednieuwe identiteit in Christus. Het gaat er vooral om hoe God naar je kijkt als je ‘in Christus’ bent. Stop met je oude identiteit op te poetsen en ga genieten van je gloednieuwe identiteit in Christus. Je zult er een nog mooier mens van worden. Als je gaat ontdekken wie je bent in Christus zul je op elk terrein van je leven in kracht en overwinning wandelen.

Als je 'in Christus' bent, ben je één met Christus. In het filmpje hiernaast wordt uitgelegd hoe je je één kunt maken met Christus.

Wie je bent in Christus

Aanraders om te lezen en te kijken!

In Christus kan God Zijn ogen niet van je af houden!

Onderwijs van Wilkin van de Kamp tijdens de 'Wie je bent in Christus Conferentie', waarin hij uitbeeldt wat 'in Christus zijn' werkelijk betekent. Hij vraagt hiervoor twee mensen uit het publiek op het podium die de rol spelen van jou als mens en de rol van Jezus. Aan het einde van de tweede video komt er een derde persoon bij die de rol speelt van de boze, die probeert aan te vallen maar duidelijk geen vat meer krijgt op de persoon die in Christus is. Zeker als je visueel bent ingesteld is deze drie-delige video een absolute aanrader. Het bezoeken van deze thema conferentie van 'Vrij zijn' is uiteraard helemaal de moeite waard! Je vindt de conferentiedata hier.

Bijbelteksten over jouw identiteit in Christus

Hier vind je een uitgebreid overzicht van bijbelteksten die gaan over jouw identiteit in Christus.
De onderstaande proclamatiekaart kan je ook helpen om je identiteit te ontdekken en eigen te maken.