Christelijke HSP begeleiding voor hoogsensitieve kinderen

Voorkomen is beter dan genezen
Hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap, die ook bij kinderen helaas soms ook voor de nodige struggles kan zorgen. Veel hoogsensitieve volwassenen geven, terugkijkend, aan hoe fijn het ze had geleken als ze als kind al wat specifieke hulp hadden gekregen bij het leren omgaan met de eigenschap. Het had waarschijnlijk veel burn-outs en gevoelens van onzekerheid kunnen schelen. Dit besef gecombineerd met mijn passie voor kinderen heeft me op het idee gebracht om HSP begeleiding te gaan bieden aan hoogsensitieve kinderen; jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Ik heb er zoveel plezier in!

Heb je het idee dat christelijke HSP begeleiding ook iets zou kunnen zijn voor jouw hoogsensitieve kind (HSK) of heb je vragen bel me of mail me dan vooral. 

HSP BEGELEIDING

Praten 

In de ‘binnenwereld’ van een hoogsensitief kind gaat indrukwekkend veel om. Het kan voor hem of haar prettig zijn om daarover in vertrouwen te kunnen praten met een volwassene die wat verder af staat, maar wel op dezelfde manier denkt en helpt ordenen. Daar sta ik altijd voor klaar.

HSP vaardigheden

Ik help hoogsensitieve kinderen graag om de ‘gebruiksaanwijzing’ van de hoogsensitieve eigenschap te ontdekken èn eigen te maken.  

Godfidence

Onzekerheid is iets wat veel voorkomt bij hoogsensitieve kinderen. Hun beleving van het leven is ongefilterd en daardoor intenser en kan stressvoller zijn. Daarom is het goed om al jong te leren wat hun ware identiteit in Christus is, dat geeft Godfidence. 

Godfidence

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non risus. Suspendisse lectus tortor, dignissim sit amet.