Update

Coaching op een laag pitje

Een lang gekoesterde droom om ooit te mogen trouwen met een geweldige man en moeder te worden, is in vervulling gegaan. Halleluja! Ik geniet enorm van het fulltime moederschap, dus heb ik ervoor gekozen om m'n coachingsactiviteiten de komende jaren op een laag pitje te zetten. Al biddend zijn er ideeën ontstaan over een nieuwe invulling van coaching.

1  Eenmalige gesprekken
Aangezien m'n tijd te beperkt is om coachingstrajecten te kunnen aanbieden, maar ik wel graag een-op-een coaching wil blijven geven, doe ik nu vooral eenmalige gesprekken, telefonisch of fysiek. Het is wonderlijk om te zien hoe krachtig God er steeds weer doorheen werkt. Dus ik ben erg enthousiast! Merk je dat je tegen een vraag of probleem aanloopt, waar je over wilt praten of heb je behoefte aan informatie over omgaan met hoogsensitiviteit, maak vooral een afspraak! 

2  Groep
Ik ben een Facebookgroep begonnen voor hoogsensitieve Christelijke vrouwen: Krachtig in je gevoel. Met als doel dat er onderling connecties kunnen worden gemaakt en er in de toekomst wellicht  in groepsverband bijeenkomsten kunnen worden gehouden. Je bent van harte welkom om lid te worden van de Facebookgroep, als dit je  aanspreekt. 

Aanmelden voor de FB groep kan hier

 

Heb je interesse of vragen, neem dan vooral contact op.